Skip to content

Intim pad

Végre egy megoldás a nők életminőségének javítására. Az elektromágneses intimpad olyan problémákra nyújt megoldást, melyekre korábban nem volt ilyen egyszerű, kényelmes, gyors és fájdalommentes megoldás. A korral és szüléssel romlik az intim részek vérkeringése, az izmok meglazulnak, inkontinencia és egyéb problémák lépnek fel, a szexuális élet romlik.

Hogyan működik a HIEMT az intim területen?

A HIEMT technológia intenzív összehúzódásokat vált ki kismedence izomzatban azáltal, hogy depolarizálja a motoneuronokat és elektromos áramokat indukál a medencefenékben. A fókuszált elektromágneses energia legfeljebb 10 cm mélységbe hatol a medencefenék területére, ahol nagy ismétlődési sebességgel maximális összehúzódásokat vált ki az izmokból.

Inkontinencia kezelés elektromágneses hullámokkal

A készülékhez csatlakoztatható intimpad az elektromágneses mező segítségével aktiválja a medence izmait és pontosan megcélozza a fenék izomzatát. A kezelés során az energia eljut a mélyen fekvő izmokhoz és a medence területét stimulálja, alkalmanként közel 10-12 000 izomösszehúzódást eredményezve. A pad kialakításának köszönhetően a lábak természetes pozícióban helyezkednek el a kezelés alatt, a középen lévő megemelt terület illeszkedik a medencefenékhez, megtámasztja azt.

Egy kezelés 20 000 Kegel gyakorlatnak felel meg. A kutatási eredmények alapján egy kúra után 95%-os javulás érhető el a vendégek életminőségét tekintve.

A kezelés fájdalom mentes , az intim padra ruhában heti 2-szer 30 perc és minimum 6 alkalmas kúra szükséges.

Kinek ajánlott?

  • inkontinencia megelőzésére ès megszüntetésére
  • medencefenék izom erősítése
  • szülés utàni regeneráció
  • záróizom működésének fokozására
    Az elektromágneses intimpad kezelés segítségével sikeresen javítható a terhesség és a szülés során meglazult és szétnyílt medence izmok állapota.
  • a kezelést követően bizonyítottan jobb szexuális élet- a kezelés hatására intenzívebb orgazmus elérése
  •  a kezelés minden esetben ruhában történik és nem vesz igénybe 30 percnél hosszabb időt
  • nincs szükség semmilyen beavatkozásra, érzéstelenítésre
  • gyakorlatilag nincs semmilyen mellékhatása