Skip to content

Kezelések

Intim pad

Végre egy megoldás a nők életminőségének javítására. Az elektromágneses intimpad olyan problémákra nyújt megoldást, melyekre korábban nem volt ilyen egyszerű, kényelmes, gyors és fájdalommentes megoldás. A korral és szüléssel romlik az intim részek vérkeringése, az izmok meglazulnak, inkontinencia és egyéb problémák lépnek fel, a szexuális élet romlik.

BB Glow

A MESO BB GLOW egy forradalmian új kozmetikai szépítő eljárás, mely a mezoterápia már jól ismert bőrfiatalító anti-ageing, feszesítő és ránctalanító hatásai mellett célja a porcelán hatású egységes bőrkép elérése alapozó nélkül.

Lézeres kezelések

A legtöbb tetoválás eltávolítás 3-10 alkalmat igényel 5-6 hetes szüneteket beiktatva két kezelés között. A kezelés szám nagyban függ a tetoválás színétől, mélységétől,hány rétegbe vitték bele a bőrbe,smink vagy testtetoválò festék.A lézeres tetoválás eltávolítás segítségével megszabadulhat nem kívánt tetoválásától anélkül, hogy károsodna a bőr. A kezeléseknek minimális, jól tolerálható mellékhatásai vannak.

Emuscle Plus alakformálás

Az Emuscle Plus egy multifunkciós testformáló és izomtömeg építő berendezés. Alkalmas fogyókúrához, alakformázáshoz, izomtömeg építéshez, zsírégetéshez, átmozgató edzéshez, csípőemeléshez és az egészséges életmód fenntartásához.

Szempilla építés

Műszempillába elsődleges szempont nálunk az igényesség. Fontos számunkra, hogy egy Műszempilla a “mű” megjelölésével ellentétben legyen nőies, ízléses és természetes. Pillánkat teljesen személyre szabottan készítjük el. Folyamatos képzéseken való részvételünkkel a legújabb technikákkal dolgozunk és maximális tudással építjük pilla szettjeinket. Nálunk a pilla előkezelése és utóápolása is több lépés, ezzel garantálva a szempilla tartósságát és vendégek elégedettségét.

Sminktetoválás

Sminktetoválásoknál a cél az hogy az arcot még szebbé varázsoljuk, előnyére váljon a viselőjének, illetve hogy a mindennapi készülődési időt lerövidítsük. A sminktetoválás egyéb esztétikai problémákra és asszimetriákra is megoldást nyújt. Ha sminktetoválásra érkezel magát a tetoválást mindig egy pontos, precíz, arcdiagnosztika szempontokat figyelembe vévő megtervezése előzi meg. Ahol a te igényeidet és az én szakmai véleményemet figyelembe véve elkészítjük a rajzot. Ezután teljes hígéniai szabályokat betartva megkezdjük érzéstelenítéssel a tetoválást.